BOGDAN DARADAN

Peste 18 ani de experienta in mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 12 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing, peste trei ani de antreprenoriat in cadrul agentiei de SEO si servicii integrate – H2RO Genuine Communication Agency.

 

Interviuri si aparitii in presa:

HELP THE ARTIST este prima expozitie pop-up – organizata „pe loc” – din Romania unde spatiul de co-creare este reprezentat de o camera dintr-un apartament cu mansarda din Bucuresti. Ideea inovatoare de a organiza o expozitie de arta interactiva cu o durata de doar patru ore in propria locuinta ii apartine Daliei Poleac, artist vizual si consultant in tendinte pentru industriile creative.

Experimentul a avut ca scop promovarea conceptului de second hand media, a reciclarii si reutilizarii ziarelor si revistelor romanesti prin folosirea lor in procesul creativ. Se propune o noua perspectiva asupra mesajului jurnalistic, aceea de suport artistic pentru identificarea si generarea unor mesaje noi, la fel de unice ca participantii la un astfel de eveniment. Pentru facilitarea procesului co-creativ, artista a folosit ca punct de pornire sase concepte inspirate din numele unor publicatii romanesti vechi si noi: Adevarul, Libertatea, Gandul, Femeia, Viitorul si Universul. – Materialul complet poate fi consultat in publicatia IQads.ro

・People I Pick #1: Bogdan Dărădan influencer

Bogdan Dărădan: După experiența India realizezi că așa zisele problemele existențiale sunt doar nisip în bocanci

Bogdan Dărădan, „explorator de cuvinte”